Ghapro - Onze werkwijze

Wat is Ghapro?

Ghapro is opgericht voor vrouwen, transgenders en mannen die in de prostitutie werken. Wij bieden gratis medische en sociale hulpverlening.

Disclaimer: onze patiëntengegevens worden met de nodige voorzichtigheid en respect voor het beroepsgeheim verwerkt!


Wie kan er bij ons terecht?

Of je nu werkt in een bar, een raam, in privé of als escort heeft voor ons geen belang, zolang je werkplek gesitueerd is in de provincie Antwerpen of in bepaalde delen van Vlaams Brabant*. Werk je in de provincie Limburg dan kan je contact opnemen met de organisatie Pasop.
(* Omdat Vlaams Brabant samen met de organisatie Pasop wordt bezocht kan je best even contact op nemen om te horen wie van beide jouw werkplaats kan bezoeken)

Voor ons maakt het niet uit of je in het bezit bent van officiële papieren en of je in orde bent met je mutualiteit. Wanneer wij jou leren kennen hoeven we enkel je werknaam, geboortedatum en land van herkomst te weten. Zo blijft jouw anonimiteit gewaarborgd.

Daarnaast werken wij ook met een mobiele equipe die naar je werkplek komt. Contacteer ons gerust als je in een bar, privé werkt, dan maken we een afspraak.

Daarnaast houden wij ons steeds aan het medisch beroepsgeheim (zie disclaimer). De resultaten van je testen worden enkel met jou besproken en aan jou overhandigd. Wat jij er verder mee doet, kies je zelf.